#1 Kaylee de Onderwijskundige

Zo, daar is hij dan. Mijn nieuwe podcast! Voor mij was het opnemen van mijn eerste podcast weer een geheel nieuwe ervaring, maar absoluut een leuke. Ik heb tijdens het plannen en opnemen alweer allerlei nieuwe dingen geleerd:

  • welke programma’s je kunt gebruiken
  • hoe je een microfoon kiest
  • welke muziek je wel en niet kunt gebruiken
  • audio bewerken
  • en nog veel meer

Dat vind ik dan ook weer het mooie. Door zelf aan de slag te gaan bereik je nieuwe resultaten en groei je ook als ondernemend. Een typisch voorbeeld van Lerend Ondernemen en Ondernemend Leren.

De eerste aflevering

In mijn podcasts voor ‘de Onderwijsontwerper’ praat ik over onderwijskundige principes die je kunt toepassen en gebruiken bij het ontwerpen van leeroplossingen. De eerste aflevering wijkt daar nog een beetje vanaf, omdat ik mezelf eerst graag aan je wil introduceren. Tot nu toe las je vooral m’n teksten, maar vanaf nu krijg je mijn stem erbij.

Sinds een aantal jaren werk ik als onderwijskundige / onderwijsadviseur en -ontwerper. In mijn eerste podcast leg ik uit hoe ik op dat beroep ben gekomen. Ik neem je mee door de reis die voor mij startte aan het einde van de middelbare school. Terugkijkend waren er twee docenten belangrijk in mijn route. In deze podcast sta ik ook even stil bij de manier waarop zij mijn route hebben beïnvloed.