Op rosalinas.nl volgen wij de Wet bescherming persoonsgegevens. In onze privacyverklaring lees je welke privacygevoelige informatie wij verzamelen en met welk doel.

1. Informatie van kopers

Wanneer jij iets van ons koopt vergaren wij de persoonlijke informatie die je invult, waaronder je naam, adres en email. Dit is onderdeel van het aankoopproces.
Wanneer je je op onze website begeeft ontvangen wij automatisch het internet protocol (IP) van je computer. Zo leren wij meer over jouw browser en operating system waardoor we een goed werkende website kunnen aanbieden.
Met jouw toestemming, sturen wij mogelijk emails over onze website, shop, nieuwe producten, blogberichten en andere updates.

2. Toestemming geven

Wanneer jij ons voorziet van persoonlijke informatie om een transactie af te ronden, je creditcard te verifiëren, een bestelling te plaatsen, een bezorging te regelen of om een aankoop terug te sturen, gaan wij er vanuit dat je ons toestemming geeft om deze informatie te verzamelen en te gebruiken voor alleen de handeling in kwestie.
Wanneer wij je om jouw persoonlijke informatie vragen voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen wij jou uitdrukkelijke toestemming vragen danwel jou de kans geven om nee te zeggen.

Hoe trek ik mijn toestemming in?

Als je, nadat je toestemming hebt gegeven, toch van gedachten verandert, mag je je toestemming ten alle tijden intrekken. Wij nemen dan geen contact met je op voor verdere verzameling, gebruik of vrijgeving van informatie. Dit doe je door contact met ons op te nemen op info@rosalinas.nl.

3. Vrijgeving van informatie

Indien wij wettelijk verplicht zijn of indien je onze Algemene Voorwaarden schendt, kunnen wij genoodzaakt zijn om jouw persoonlijke informatie vrij te geven.

4. WooCommerce

Onze webshop wordt gehost door WooCommerce. Zij voorzien ons van het online e-commerce platform dat ons de mogelijkheid geeft om onze producten en diensten aan jou te verkopen.
Jouw data wordt opgeslagen op de data opslag, databases en algemene Woocommerce applicatie. Zij slaan jouw data op op een veilige server achter een firewall.

Betalingen

Indien je een direct payment gateway kiest om jouw aankoop af te ronden, slaat Shopify jouw creditcard data op. Dit is versleuteld door middel van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Jouw aankoop transactiedata wordt opgeslagen zolang nodig is om jouw kooptransactie af te ronden. Nadat dit is voltooid, wordt jouw aankooptransactieinformatie verwijderd.
Alle direct payment gateways houden zich aan de normen gezet door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards council, welke een gezamenlijke inspanning is van merken waaronder Visa, MasterCard, American Express en Discover.
PCI-DSS veriesten helpen te verzekeren dat creditcardinformatie in onze webshop en haar serviceproviders veilig wordt afgehandeld.

Voor meer informatie kun je de Algemene Voorwaarden (EN) of Privacy Statement (EN) lezen.

5. Pay.nl

De betalingen op onze website, waaronder iDEAL worden grotendeels uitgevoerd door TinTel B.V., de eigenaar van Pay.nl. Zij verwerken de ontvangen persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren en opgeslagen op beveiligde servers van Pay.nl of die van een derde partij. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk voor de verlening van hun diensten.
Pay.nl kan jouw persoonsgegevens delen met aan hen gelieerde ondernemingen (moedermaatschappij en dochterondernemingen) en derden voor de hieronder beschreven doeleinden. Zij selecteren derde partijen met de nodige zorgvuldigheid en waarborgen dat zij voldoende maatregelen hebben genomen om persoonsgegevens te beschermen, conform de wet of contractuele verplichtingen.
Derde partijen zijn bijvoorbeeld de betaalmethoden leveranciers (bijvoorbeeld een bank in het geval van iDEAL) waarmee jouw persoonsgegevens worden gedeeld om de transactie en betaling succesvol uit te voeren. Deze partijen zijn vaak financiele instellingen die onder toezicht staan van de Nederlandsche Bank.
De verbindingen met Pay.nl zijn altijd versleuteld. Pay.nl is Payment Card Industrie standard (PCI) gecertificeerd en laat haar techniek regelmatig controleren.

Voor meer informatie raden we aan het Privacybeleid te lezen.

6. Externe leveranciers

Zodra je onze website verlaat of doorverwezen wordt naar een website of applicatie van een derde partij, zijn dit Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden niet meer geldig.

Links

Wanneer je op links in onze webshop klikt, sturen deze je mogelijk weg van onze website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van andere website en raden je aan hun privacyverklaring te lezen.

7. Veiligheid

Om jouw persoonlijke informatie te beschermen nemen wij alle redelijke voorzorgsmaatregelen en volgen de beste middelen beschikbaar. Zo zorgen we ervoor dat het niet ongepast verloren gaat, misbruikt, toegankelijk, bekendgemaakt, veranderd of vernietigd wordt.
Indien je ons van jouw betaalinformatie voorziet, wordt deze informatie versleuteld door middel van secure socket layer technologie (SSL) en opgeslagen met een AES-256 sleutel. Helaas is geen een verzendmethode vanaf het internet of electronische opslag 100% veilig. Wij volgen daarom alle PCI-DSS vereisten en implementeren daarbij de algemeen geaccepteerde standaarden.

8. Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies om te begrijpen hoe je gebruikmaakt van onze website en welke diensten je interessant vindt. Dankzij de informatie in deze cookies kan je bijvoorbeeld ook automatisch inloggen en wordt de inhoud van je winkelwagen onthouden. Meer hierover lees je in ons cookiebeleid.

9. Toestemmingsleeftijd

Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je meerderjarig bent in het land, de provincie of de staat waar jij woont, of dat jij als meerderjarige in dat land, de provincie of staat waar jij woont een minderjarige onder jouw toezicht toestemming hebt gegeven om deze website te gebruiken.

10. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden het recht om deze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen zullen per direct van kracht gaan wanneer zij op de website geplaatst worden.
Als we grote wijzigingen maken aan deze verklaring, dan zullen wij jou hier op de hoogte stellen dat het is bijgewerkt. Zo ben je op de hoogte van de informatie die we verzamelen, hoe wij het gebruiken en onder welke omstandigheden – indien van toepassing – we het gebruiken en/of delen.
Indien onze webshop wordt overgenomen door of samengevoegd met een ander bedrijf, kan jouw informatie overgebracht worden naar de nieuwe eigenaars zodat we de producten aan jou kunnen blijven verkopen.

11. Vragen en contactinformatie

Indien je jouw persoonlijke informatie wil: inzien, corrigeren, wijzigen of verwijderen, een klacht wil indienen of simpelweg meer informatie wil ontvangen, neem dan contact op met onze privacyplichtige officier middels info[at]rosalinas.nl.